T 030 - 850 65 53 E

Hulp op maat

Heeft uw bedrijf weinig ziekteverzuim?
Wilt u afhandeling zelf bepalen, maar niet zelf uitvoeren?
Wilt u er zeker van zijn dat acties op tijd starten?

Vóór 1 juli 2005 was een contract met een gecertificeerde Arbodienst verplicht. Nu mag dat ook anders. Maar, weet u nu nog wat u moet doen als iemand ziek wordt?

Met onze hulp op maat hebt u daar geen omkijken meer naar. Wij kennen de regels en richtlijnen en houden die graag voor u bij.

Hoe werken wij?  Lees verder
Betaling op maat? Lees verder

Interesse?
Vraag meer informatie aan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe werken wij?

U hebt een contract met een arbodienst en een verzekeraar. (Eventueel adviseren wij u over uw keuze)
U informeert ons hier eenmalig over. Vanaf dat moment volgen wij de voorwaarden die daarbij gelden.U geeft ons eenmalig de gegevens door van uw medewerkers. Wij nemen die op in onze registratie.

Meldt een medewerker zich ziek?
Een kort berichtje aan Mossink/Arbo & SV is dan voldoende. Dan zetten wij alle nodige acties in gang. Daarna bewaken we of alles op tijd wordt uitgevoerd.

Als u dat wilt houden wij tijdens het ziekteverzuim contact met uw mewerker en met de instanties. Wij geven op tijd informatie door aan arbodienst, verzekeraar of UWV.

Bij langverzuim houden wij de voorgeschreven registraties bij en maken rapportages over het ziekteverzuim. We kunnen ook als  case-manager optreden.

Wij werken volgens wat u met arbodienst en verzekering hebt afgesproken, of wat volgt uit wettelijke verplichtingen (denk aan: ziekmelding, 13e-weeks melding, Plan van aanpak, reïntegratieverslag).

<<terug

 

 

 

 

 

 

 

Betaling op maat

Met laag ziekteverzuim bent u voordelig uit.
U betaalt een vast bedrag per jaar, inbegrepen het nodige werk bij kortdurend verzuim.

U betaalt pas meer als door meer of lang ziekteverzuim meer werk nodig is. Duurt verzuim langer dan 2 weken, dan voeren wij dit meerwerk uit op uurbasis. Vanzelfsprekend met overleg vooraf.

<<terug